Puppies

 

Geplande nestjes4 Geboren nestjes4 Vorige nestjes 4

Wij zijn een kleine huiselijke kennel en fokken af en toe een nestje met één van onze dames. Gezondheid en karakter zijn hierbij onze belangrijkste doelen.
Onze nestjes worden gefokt volgens de richtlijnen van de Nederlands Golden Retriever Club (GRCN).

Het is voor ons heel belangrijk dat onze pups een goede start krijgen, de pups worden dan ook in huis geboren en grootgebracht. Onze ren staat in de woonkamer waardoor ze de dagelijkse geluiden van bijvoorbeeld de TV en stofzuiger mee krijgen. Daarnaast krijgen ze veel visite en gaan ze – wanneer het weer het toelaat – heerlijk naar buiten om te spelen op het gras, te rennen door de tunnel of om pootje te baden in het badje;-).

Voordat onze pups het nest verlaten zijn zij vier keer ontwormd, ingeënt en nagekeken door de dierenarts. Raad van Beheer komt langs om te chippen en om DNA af te nemen. Nieuwe eigenaren krijgen van ons een puppymap met praktische informatie mee.

Fokken houdt bij ons niet op zodra de pups de deur uit zijn. Wij blijven dan ook graag op de hoogte van alle (p)ups & downs!
Onze pups gaan uitsluitend naar gezinnen die veel tijd voor de hond hebben, hen veel liefde en aandacht geven en dagelijks lange wandelingen maken.

Wanneer je interesse hebt in een Fenna’s Golden Pack pup, neem dan gerust contact met ons op!
fennasgoldenpack@hotmail.com