Retriever Resort

ER IS GEEN OPVANG MEER MOGELIJK: Mailen heeft dan ook geen zin;-)

Als allereerste: welkom op de pagina van ons Retriever Resort! 

Naast het houden, trainen en fokken van onze eigen Goldens, hebben wij ervoor gekozen om onze hobby voort te zetten in een Retriever Resort. De naam zegt het al: een vakantie en dagopvang speciaal voor Retrievers!

De afgelopen jaren zijn wij druk bezig geweest om ons ‘Zweeds huisje’ zo comfortabel mogelijk te maken voor alle viervoeters. Wij vangen honden op in huiselijke sfeer met 24/7 toezicht. Ons huisje beschikt namelijk ook over een slaapkamer, badkamer en keukentje. Kennels hebben bij ons plaats gemaakt voor één grote huiskamer waar alle hondjes vrij met elkaar rond kunnen lopen en één aparte kamer waar er rustig op hun eigen plekje gelegen kan worden. Tevens heb ik daar al het hondenvoer en de speeltjes opgeborgen. Zowel de huiskamer als hondenkamer zijn voorzien van hondenbedden en hondenstoelen, kortom: alles wat de honden nodig hebben om even bij te komen van hun avonturen die dag.

Hieronder kunt U wat foto’s vinden van zowel het binnen als buitenverblijf op ons Resort. Onder aan deze pagina kunt U sfeer foto’s bekijken.

Zoals op de foto’s te zien is, hebben wij onze paardenbak omgebouwd tot hondenspeelbak. Er is hier gelegenheid om te graven, rollen en te spelen met soortgenootjes. Aansluitend aan de hondenspeelbak, hebben wij twee grote grasveldjes. In de hondenweides kan uren geravot worden met zijn allen. Voor de ingang van het verblijf is een groot afgezet terras aanwezig. Als het weer het toelaat, zal de deur de hele dag openstaan zodat er vrije keus is of er binnen in de schaduw of buiten in het zonnetje geslapen wil worden. 

Een aantal sfeer foto’s;

 

Onze vakantiegasten verdienen natuurlijk ook een plekje op deze pagina;

Vragen, meer informatie of reserveren, kan via onderstaand e-mailadres. WIJ VANGEN GEEN HONDEN MEER OP! 

hond-op-stoel-38813627

Contactgegevens:

Femke Freijee

Nieuweroord, Drenthe

fennasgoldenpack@hotmail.com